Актуална информация за движението на влаковете

Към 19:30 ч. шосейните подходи към гара Лакатник са заляти с вода, което прави невъзможен достъпът на автобусите, осигурени от "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД за превоз на пътници в засегнатия от свлачище участък между Своге и Лакатник. Това наложи незабавна промяна в схемата за движение на деветте автобуса – в момента те транспортират пътници между гарите Своге и Елисейна, която е следващата гара след Лакатник. Влаковете от София по тази железопътна линия се движат до гара Своге, а съответно влаковете към София стигат до гара Елисейна.

Нощният бърз влак от София до Варна, който по разписание трябва да премине по подбалканската линия през Карлово, ще се движи по маршрут София - Септември – Пловдив – Карлово – Варна. За пътниците от този влак са осигурени автобуси от София до Септември. Автобусите ще тръгват от Централна гара София съобразно часът на тръгване на влака по разписание.

Новини

Полезно от БДЖ

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Застраховка – „Злополука на пътници“

Застраховка – „Злополука на пътници“

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, като лицензиран железопътен превозвач, извършващ обществен превоз на пътници има...

Debug: ??x??