„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД получи признание за подкрепата си на различни социални инициативи

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД получи признание за подкрепата си на различни социални инициативи

Управителят на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, Димитър Костадинов, получи специален подарък, изработен от деца от социални институции. Ръчно изработената от моделин фигура, която представлява свещник под формата на локомотив с дядо Коледа, беше връчена лично от председателя на Националното сдружение на сираците в България (НССБ), Слави Михайлов, в знак на признателност към активната социална ангажираност и подкрепа при реализирането на различни социални инициативи. Уникалният свещник е ръчно изработен от деца от Център за настаняване от семеен тип "Изгрев" Варна по време на провеждането на Арт - ателие в Центъра.

През тази година националният железопътен превозвач отново оказа активно съдействие в инициативите на НССБ, като осигури и безплатни пътувания на деца от социални институции до морето.

Председателят на сдружението на сираците в България благодари за активното съдействие и сподели още, че ръководството на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД винаги е подхождало с разбиране и подпомагане на различни каузи, които имат за цел да подобрят условията на живот на деца без родители.

Националният железопътен превозвач винаги е подкрепял инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

Debug: ??x??