„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване до Павел баня на децата от ЦНСТ „Малък групов дом” – Стара Загора

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване до Павел баня на децата от Центъра за настаняване от семеен тип „Малък групов дом” в гр.Стара Загора.

Децата от Центъра в Стара Загора ще пътуват с влак до Павел баня на две групи. Първата група деца и техните придружители ще замине утре (22-и юни), а втората – на 24-и юни. Пътуването на малчуганите до курортното градче ще бъде със социално-опознавателна цел. След екскурзията националният железопътен превозвач ще се погрижи и за прибирането на двете групи деца в Стара Загора.

Ръководството на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД подкрепя инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

 

Новини

Полезно от БДЖ

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Превоз на велосипеди

Превоз на велосипеди

Превозът на велосипеди е разрешен в специализираните вагони за превоз на велосипеди. При превоза на велосипеди,...

Debug: ??x??