„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване до Павел баня на децата от ЦНСТ „Малък групов дом” – Стара Загора

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване до Павел баня на децата от Центъра за настаняване от семеен тип „Малък групов дом” в гр.Стара Загора.

Децата от Центъра в Стара Загора ще пътуват с влак до Павел баня на две групи. Първата група деца и техните придружители ще замине утре (22-и юни), а втората – на 24-и юни. Пътуването на малчуганите до курортното градче ще бъде със социално-опознавателна цел. След екскурзията националният железопътен превозвач ще се погрижи и за прибирането на двете групи деца в Стара Загора.

Ръководството на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД подкрепя инициативите за социална адаптация и интеграция на децата, лишени от родителска грижа, зачитането на техните права като пълноценни граждани на нашето общество, както и правото им на качествен и достоен живот.

 

Новини

Полезно от БДЖ

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Debug: ??x??