„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури пътуването на участниците във Фестивала за детско медийно изкуство „Арлекин”

За четвърта поредна година „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатното пътуване на децата, които ще участват във Фестивала за детско медийно изкуство „Арлекин”. Четвъртото издание на фестивала ще се проведе от 26-и до 28-и юни в гр. Варна.

45 деца ще пътуват от София до морската столица с влак, за да вземат участие в детския фестивал. За тяхното удобно и комфортно пътуване националният железопътен превозвач ще осигури специален допълнителен вагон към композицията на сутрешния бърз влак от София за Варна. „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще се погрижи и за прибирането на младите творци в деня след приключването на фестивала.

Фестивалът „Арлекин” се провежда под мотото „Светът в моите очи” и има за цел да стимулира детската фантазия и творчество за създаване на оригинални и различни по жанр медийни творби – филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания и др.

Ръководството на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД подкрепя всички инициативи, чрез които се дава възможност на българските деца да разгърнат своя творчески потенциал и възможности.

Новини

Полезно от БДЖ

Видове документи за пътуване

Видове документи за пътуване

Изберете най-изгодния начин за пътуване според вашите нужди и честота на пътуване с Български държавни железници.

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Debug: ??x??