„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури специален вагон към състава на един пътнически влак по повод фестивал за drum`n`bass музика

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури специален вагон към състава на пътнически влак за посетителите на фестивал за drum`n`bass музика. Музикалният фестивал ще се състои на 5-и и 6-и септември в района на железопътна спирка Балкан. В първия ден на неговото провеждане в редовния състав на крайградския пътнически влак № 20273, който пътува по маршрута София – Мездра, ще бъде включен специален допълнителен вагон.

На 5-и септември пътническият влак ще замине от Централна гара София в 14:20 ч. и ще пристигне на спирка Балкан в 15:30 ч. Специалният вагон, включен в състава на влака, ще бъде оборудван със специална озвучителна система, а присъствието на диджей ще направи пътуването на меломаните повече от забавно и приятно.

Желаещите да пътуват с влак могат да се възползват от специалната излетна цена на билет от 4,80 лв. за отиване и връщане, която националният железопътен превозвач предлага. Посетителите на фестивала за drum`n`bass музика, които желаят да пътуват с влак, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Новини

Полезно от БДЖ

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Debug: ??x??