„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури специален вагон към състава на един пътнически влак по повод фестивал за drum`n`bass музика

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури специален вагон към състава на пътнически влак за посетителите на фестивал за drum`n`bass музика. Музикалният фестивал ще се състои на 5-и и 6-и септември в района на железопътна спирка Балкан. В първия ден на неговото провеждане в редовния състав на крайградския пътнически влак № 20273, който пътува по маршрута София – Мездра, ще бъде включен специален допълнителен вагон.

На 5-и септември пътническият влак ще замине от Централна гара София в 14:20 ч. и ще пристигне на спирка Балкан в 15:30 ч. Специалният вагон, включен в състава на влака, ще бъде оборудван със специална озвучителна система, а присъствието на диджей ще направи пътуването на меломаните повече от забавно и приятно.

Желаещите да пътуват с влак могат да се възползват от специалната излетна цена на билет от 4,80 лв. за отиване и връщане, която националният железопътен превозвач предлага. Посетителите на фестивала за drum`n`bass музика, които желаят да пътуват с влак, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Новини

Полезно от БДЖ

Декларация за политиката по качество на ръководството на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Декларация за политиката по качество на ръководството на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Настоящата декларация се базира на концепцията за стратегическо развитие на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Права и задължения на пътниците

Права и задължения на пътниците

ИНФОРМАЦИЯ за прилагането на Регламент (ЕО) № 1371/2007 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 23 октомври 2007 г....

Debug: ??x??