„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД оказа съдействие за превоза на велосипедите на участниците в състезанието „Байк и Рън за Чепън”

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД оказа съдействие за превоза на велосипедите на участниците в състезанието „Байк и Рън за Чепън”

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД осигури композиция с вагон за превоз на велосипеди на участниците в ежегодното състезание „Байк и Рън за Чепън”. Надпреварата по планинско бягане и колоездене се проведе за пети път край гр. Драгоман, като националният железопътен превозвач за втора поредна година партнира на състезанието.

Традиционната вече надпревара се проведе днес (23-и април) и за пореден път привлече в района на Драгоман и Чепън планина любителите на планинското бягане и колоездене от всички възрасти.

Тази година петото юбилейно издание на състезанието за планинско бягане и колоездене "Байк & Рън за Чепън" край гр. Драгоман събра рекорден брой участници от различни държави, като над 680 посетители се включиха в надпреварата.

Основна цел на „Байк и Рън за Чепън“ е да популяризира велосипеда и бягането като здравословни начини за придвижване. Като представител на най-екологичния транспорт в България, а именно железопътния, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД отново подкрепи инициативата и осигури композиция с вагон за превоз на велосипедите на участниците.

 

Debug: ??x??