Деца на служители на „Холдинг БДЖ” ЕАД ще участват в международен конкурс за детска рисунка

За трета поредна година деца на служители на „Холдинг БДЖ” ЕАД ще участват в международен конкурс за детска рисунка, организиран от CER (Общност на европейските железници). Темата на конкурса е: „Бяла Коледа & Влакове”. В състезанието за най-хубава рисунка ще имат възможност да се включат деца до 12-годишна възраст.

Желаещите да участват в конкурса, могат да изпращат сканирани рисунки на официалната електронна поща на „Холдинг БДЖ” ЕАД (bdz@bdz.bg) или директно на електронната поща на CER (contact@cer.be). Крайният срок за изпращане на творбите е 30-и октомври 2015 г.

Рисунките на всички участници ще бъдат публикувани на сайта на CER (http://www.cer.be/), а първите трима в съревнованието ще получат награди. Рисунката, избрана за първо място, ще бъде коледната картичка на CER за 2016 година.

***

Общността на европейските железници и инфраструктурни компании (CER) е създадена през 1988 г. CER представлява интересите на своите членове пред Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета на министрите на ЕС, както и пред други институции, формиращи европейската политика за железопътния транспорт. Основните цели на CER са защита на интересите на железопътните компании-членки и приоритетно развитие на жп транспорта в Европа, като един от най-сигурните и екологични видове транспорт.

Към настоящият момент в Общността членуват над 80 компании оператори и инфраструктурни управители от страните-членки на ЕС. „Холдинг БДЖ” ЕАД е пълноправен член на CER и активно участва в дейността на Общността.

 

 

 

Новини

Полезно от БДЖ

Застраховка – „Злополука на пътници“

Застраховка – „Злополука на пътници“

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, като лицензиран железопътен превозвач, извършващ обществен превоз на пътници има...

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Debug: ??x??