„Холдинг БДЖ” ЕАД и „Сдружение Азбукари” организират празник за децата на служители по случай първия учебен ден

„Холдинг БДЖ” ЕАД и „Сдружение Азбукари” организират празник за децата на служители, работещи в системата на националния железопътен превозвач, по случай първия учебен ден (15-и септември). Събитието ще се проведе на 12-и септември (събота) от 10:00 ч. на стадион „Локомотив” в столицата.

По време на събитието, децата ще бъдат забавлявани от аниматори, които ще бъдат облечени с костюми на различни анимационни герои. Също така, организаторите на мероприятието са подготвили за малчуганите много забавни игри, викторини и танци. И за още по-незабравимо изживяване, учениците ще получат специални подаръци – патриотичното игрознание „Букварино” и детската карта „Обичай Родината”.

Подкрепяйки „Сдружение Азбукари”, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД става част от реализацията на  проекта – „Креативни мислители”, чрез който ще се създаде иновативна класна стая в ОУ „Димитър Благоев” в град Велико Търново.

Ръководството на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД подкрепя подобни инициативи, защото чрез тях се дава възможност за провеждане на различни мероприятия, които оставят незабравими спомени за децата.

Новини

Полезно от БДЖ

Декларация за политиката по качество на ръководството на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Декларация за политиката по качество на ръководството на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Настоящата декларация се базира на концепцията за стратегическо развитие на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Debug: ??x??