„Холдинг БДЖ” ЕАД и „Сдружение Азбукари” организират празник за децата на служители по случай първия учебен ден

„Холдинг БДЖ” ЕАД и „Сдружение Азбукари” организират празник за децата на служители, работещи в системата на националния железопътен превозвач, по случай първия учебен ден (15-и септември). Събитието ще се проведе на 12-и септември (събота) от 10:00 ч. на стадион „Локомотив” в столицата.

По време на събитието, децата ще бъдат забавлявани от аниматори, които ще бъдат облечени с костюми на различни анимационни герои. Също така, организаторите на мероприятието са подготвили за малчуганите много забавни игри, викторини и танци. И за още по-незабравимо изживяване, учениците ще получат специални подаръци – патриотичното игрознание „Букварино” и детската карта „Обичай Родината”.

Подкрепяйки „Сдружение Азбукари”, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД става част от реализацията на  проекта – „Креативни мислители”, чрез който ще се създаде иновативна класна стая в ОУ „Димитър Благоев” в град Велико Търново.

Ръководството на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД подкрепя подобни инициативи, защото чрез тях се дава възможност за провеждане на различни мероприятия, които оставят незабравими спомени за децата.

Новини

Полезно от БДЖ

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Транспортно обслужване на лица с намалена подвижност се извършва чрез гаровите служби на БЧК в железопътните гари...

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Debug: ??x??