"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД въвежда нова абонаментна карта

От 1-ви юни т.г. "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД въвежда нова абонаментна карта с валидностен срок 5 календарни дни. Тази карта е предназначена за граждани, които осъществяват ежедневни или чести пътувания по работа. В сравнение с досега предлаганите от "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД едномесечни и тримесечни абонаментни карти, петдневната абонаментна карта предоставя на клиентите по-гъвкава възможност за планиране на пътуванията.

Клиентите на железницата, които закупят такава карта, ще ползват 30% намаление от редовните цени за отиване и връщане с бързите и пътнически влакове по избран от тях маршрут до 100 километра. Новата петдневна абонаментна карта е безименна и без снимка. Тази карта може да бъде закупена от железопътните бюра и гарите с компютърно билетоиздаване. Цената на картата варира в зависимост от дължината на машрута, за който е издадена. За пътувания на най-кратките възможни разстояния (до10 км) абонаментната карта струва 4.20 лв, а за най-дългите маршрути (от 91 км до 100 км) цената е 23.80 лв.

Новини

Полезно от БДЖ

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Права и задължения на пътниците

Права и задължения на пътниците

ИНФОРМАЦИЯ за прилагането на Регламент (ЕО) № 1371/2007 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 23 октомври 2007 г....

Debug: ??x??