"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД въвежда нова абонаментна карта

От 1-ви юни т.г. "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД въвежда нова абонаментна карта с валидностен срок 5 календарни дни. Тази карта е предназначена за граждани, които осъществяват ежедневни или чести пътувания по работа. В сравнение с досега предлаганите от "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД едномесечни и тримесечни абонаментни карти, петдневната абонаментна карта предоставя на клиентите по-гъвкава възможност за планиране на пътуванията.

Клиентите на железницата, които закупят такава карта, ще ползват 30% намаление от редовните цени за отиване и връщане с бързите и пътнически влакове по избран от тях маршрут до 100 километра. Новата петдневна абонаментна карта е безименна и без снимка. Тази карта може да бъде закупена от железопътните бюра и гарите с компютърно билетоиздаване. Цената на картата варира в зависимост от дължината на машрута, за който е издадена. За пътувания на най-кратките възможни разстояния (до10 км) абонаментната карта струва 4.20 лв, а за най-дългите маршрути (от 91 км до 100 км) цената е 23.80 лв.

Новини

Полезно от БДЖ

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Застраховка – „Злополука на пътници“

Застраховка – „Злополука на пътници“

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, като лицензиран железопътен превозвач, извършващ обществен превоз на пътници има...

Debug: ??x??