"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД възобновяват движението на влакове в жп участъка Дряново – Царева ливада

От 17:00 ч. днес (26 август 2005) "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД възобновяват движението на влакове в железопътния участък Дряново – Царева ливада. След възстановяването на железопътната инфраструктура в посочения участък, влаковете се връщат към редовния си график за движение, който е в сила от 12 декември 2004 г. С оглед осигуряване безопасното пътуване на клиентите на железницата влаковете ще преминават през железопътния участък с намалена скорост от 25 км/ч.

Припомняме ви, че вследствие на интензивни проливни дъждове, които активизираха многобройни свлачища, на 3 юли 2005 г. беше прекъснато движението на влакове в участъка Дряново – Царева ливада. От тази дата до вчера (25 август 2005 г.) "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД осигуряваше превоза на пътници с автобуси в засегнатия железопътен участък. За целия период на прекъсване на движението среднодневно "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД извършваше трансбордиране на над 650 пътника от 8 влака в посоченото междугарие.

Новини

Полезно от БДЖ

Застраховка – „Злополука на пътници“

Застраховка – „Злополука на пътници“

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, като лицензиран железопътен превозвач, извършващ обществен превоз на пътници има...

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Debug: ??x??