"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД възобновяват движението на влакове в жп участъка Дряново – Царева ливада

От 17:00 ч. днес (26 август 2005) "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД възобновяват движението на влакове в железопътния участък Дряново – Царева ливада. След възстановяването на железопътната инфраструктура в посочения участък, влаковете се връщат към редовния си график за движение, който е в сила от 12 декември 2004 г. С оглед осигуряване безопасното пътуване на клиентите на железницата влаковете ще преминават през железопътния участък с намалена скорост от 25 км/ч.

Припомняме ви, че вследствие на интензивни проливни дъждове, които активизираха многобройни свлачища, на 3 юли 2005 г. беше прекъснато движението на влакове в участъка Дряново – Царева ливада. От тази дата до вчера (25 август 2005 г.) "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД осигуряваше превоза на пътници с автобуси в засегнатия железопътен участък. За целия период на прекъсване на движението среднодневно "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД извършваше трансбордиране на над 650 пътника от 8 влака в посоченото междугарие.

Новини

Полезно от БДЖ

Права и задължения на пътниците

Права и задължения на пътниците

ИНФОРМАЦИЯ за прилагането на Регламент (ЕО) № 1371/2007 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 23 октомври 2007 г....

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Debug: ??x??