Новини

05.11.2004

Ремонт на железния път в участъка Белозем – Оризово

Поради извършване на ремонт на железния път в участъка Белозем – Оризово, за времето от 8-ми до 30-ти ноември 2004 г., БЕЗ СЪБОТНИТЕ И НЕДЕЛНИТЕ ДНИ, се правят промени в графика на движение на някои пътнически влакове.

29.10.2004

"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД подобряват графика на движение на експресни и бързи влакове

С оглед на подобряване качеството на обслужване на пътниците и удовлетворяване на транспортните нужди на населението, "ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД въвеждат следните промени в графика за движение на някои експресни и бързи влакове...

29.10.2004

Временни промени в графика на движение на някои пътнически влакове

Поради извършване на ремонт на железния път в участъците Антон – Копривщица и Сливен – Желю войвода, се правят следните промени в графика на движение на някои пътнически влакове...

21.09.2004

Във връзка с официалния празник 22-ри септември, се назначават допълнително 4 експресни и 8 пътнически влака

Български Държавни Железници ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с официалния празник 22-ри септември, се назначават допълнително 4 експресни и 8 пътнически влака.

01.09.2004

Ремонт на железния път в участъка Антон - Копривщица

Български държавни железници ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с извършване на ремонт на железния път в участъка Антон - Копривщица за времето от 01 септември до 29 октомври 2004 г. БЕЗ 04, 05, 06 и 22 септември, се правят промени в графика за движение на влакове.

12.08.2004

Ремонт на железния път в участъка Радевци – Кръстец

Български Държавни Железници ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с ремонт на железния път в участъка Радевци – Кръстец се правят промени в графика за движение на влакове.

06.07.2004

Ремонти на железния път в участъците Черна гора - Михайлово и Айтос - Бургас

"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с извършване на ремонти на железния път в участъците Черна гора - Михайлово и Айтос - Бургас, се правят известни промени в графика за движение на влаковете.

25.06.2004

Ремонт на железния път в участъка Черна гора – Чирпан и Антон - Копривщица

Българските Държавни Железници ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с извършване на ремонт на железния път в участъка Черна гора – Чирпан и Антон - Копривщица,се правят промени в графика за движение на влаковете

23.06.2004

Нов график на движение на пътническите влакове

Български Държавни Железници ЕАД съобщават на гражданите, че от 27.06.2004 г. , влиза в сила нов график на движение на пътническите влакове.

18.06.2004

Новости в графика за движение на влаковете в сила от 27.06.2004г.

Независимо от сравнително високата ефективност на превозите с експресни влакове, техните маршрути трябва да бъдат съобразени с характера и структурата на пътникопотока по обслужваните направления.

04.06.2004

Ремонт на железния път в участъка Черна гора – Чирпан

"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с извършване на ремонт на железния път в участъка Черна гора – Чирпан за времето от 07 до 11 юни 2004 г., се правят временни промени в графика за движение

02.06.2004

Експресните влакове ще спират в Червен Бряг

При проведените разговори между вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията, Николай Василев, и народните представители от НДСВ от Плевенска област, бяха представени достатъчно и сериозни аргументи за запазване на досегашния график на експресните влакове, съгласно който те спират на гара Червен бряг.

28.05.2004

Ремонт на железния път в участъците Сливен - Желю Войвода и Антон - Копривщица

"ХОЛДИНГ БДЖ" ЕАД съобщават на гражданите, че във връзка с извършване на ремонт на железния път в участъците Сливен - Желю Войвода и Антон - Копривщица се правят промени в графика за движение на влаковете.

19.05.2004

Във връзка с празника 24-ти май и свързаните с него почивни дни, БДЖ предприема промени

Увеличават съставите на редовните експресни, бързи и пътнически влакове - общо 179 влака - с 288 вагона.
назначават допълнително 4 бързи и 10 пътнически влака, за които няма да се заплащат календарни цени, по дати и направления.

Полезно от БДЖ

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Застраховка – „Злополука на пътници“

Застраховка – „Злополука на пътници“

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД, като лицензиран железопътен превозвач, извършващ обществен превоз на пътници има...

Debug: ??x??