Прекъснато е движението на пътническите влаковете в два железопътни участъка

Поради усложнената метеорологична обстановка в Североизточна България е прекъснато движението на пътническите влакове в участъците Самуил – Каспичан и Варна – Добрич – Кардам.

На 18.01.2017 г. ще бъдат отменени бързият влак №9622 (Варна – Русе), който по разписание заминава от гара Варна в 18:15 ч. и бързият влак №9623 (Русе – Варна), който по разписание заминава в 17:30 ч. от гара Русе.

На 19.01.2017 г. ще бъдат отменени сутрешният бърз влак №9621 (Русе – Варна), който по разписание заминава от гара Русе в 06:00 ч. и сутрешният бърз влак №9620 (Варна – Русе), който по разписание заминава от гара Варна в 09:54 ч.

Всички пътници, които желаят да пътуват от Варна до Русе и обратно, могат да ползват обходен маршрут с влаковете, преминаващи през Горна Оряховица.

Всички клиенти на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата „Информация”, билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

 

Новини

Полезно от БДЖ

Железопътни карти

Железопътни карти

Всички железопътни карти са лични и не могат да бъдат преотстъпвани. Документите, необходими за тяхното издаване, са...

Абонаментни карти

Абонаментни карти

Предварителна продажба на абонаментни карти се извършва от 94 железопътни бюра и гари с компютърно билетоиздаване.

Debug: ??x??