Временни промени в графика за движение на някои влакове

От 13:50 ч. до 16:10 ч. днес се въвеждат временни изменения в графика за движение на някои влакове. Промените в разписанието се налагат във връзка с разчистване на земна маса от железния път в района на гара Горна баня от екипи на Национална компания «Железопътна инфраструктура». Припомняме ви, че вчера сутринта движението на влакове в участъка Захарна фабрика – Горна баня беше преустановено за два часа поради активирано свлачище.

Днес в часовия диапазон от 13:50 ч. до 16:10 ч. влаковете, преминаващи по разписание през Горна баня, ще се движат по следната схема:
- отменя се пътнически влак № 50205 (София – Перник).
- пътнически влак № 50206 (Перник – София) ще се движи само до гара Горна баня.
- пътнически влак № 50223 (София – Дупница) ще потегли от гара Горна баня вместо от Централна гара София. Часът на тръгване на влака е съгласно обичайното му разписание – заминава от Горна баня в 14:44 ч.

Всички останали влакове през деня, които по график преминават през Горна баня, ще се движат съгласно редовното си разписание.

За улеснение на гражданите информацията е обявена в съответните железопътни гари!

Новини

Полезно от БДЖ

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Превоз на велосипеди

Превоз на велосипеди

Превозът на велосипеди е разрешен в специализираните вагони за превоз на велосипеди. При превоза на велосипеди,...

Debug: ??x??