Временно е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Разменна и Храбърско

От 10:00 ч. е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Разменна и Храбърско. Причината за прекъсването на влаковото движение е паднала скална маса върху железния път. Екипи на Национална компания "Железопътна инфраструктура" са предприели незабавни действия по разчистването на участъка. Очаква се движението да бъде възстановено до 2-3 дни.

По тази причина четири крайградски пътнически влака между София и Перник, които преминават през този участък, ще пътуват само между София и Храбърско по следното разписание:

  • Крайградският пътнически влак № 60201 от София за Перник, който тръгва в 07:15 ч., ще се движи до гара Храбърско;
  • Крайградският пътнически влак № 60202 от Перник за София, който заминава в 05:22 ч., ще пътува от Храбърско до София, като ще тръгва от гара Храбърско в 08:07 ч.;
  • Крайградският пътнически влак № 60203 от София за Перник, който заминава в 17:58 ч. ще се движи до гара Храбърско;
  • Крайградският пътнически влак № 60204 от Перник за София, който тръгва в 17:50 ч., ще пътува от Храбърско до София, като ще заминава от гара Храбърско в 18:46 ч.

За подробна информация клиентите на националния железопътен превозвач могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Новини

Полезно от БДЖ

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Транспортно обслужване на лица с намалена подвижност се извършва чрез гаровите служби на БЧК в железопътните гари...

Debug: ??x??