Временно прекъсване на движението на някои бързи и пътнически влакове в участъка между гарите Клисура и Христо Даново

До 30-и септември ще бъде прекъснато движението на някои бързи и пътнически влакове в участъка между гарите Клисура и Христо Даново. Причините за промените в движението на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” извършва в посочения участък.

До приключване на ремонтните дейности два бързи влака, които се движат от София до Бургас и обратно ще пътуват от София до Стряма и от Бургас до Иганово. Други два пътнически влака, които се движат по маршрута от София до Карлово и обратно ще пътуват от София до Стряма и от Карлово до Иганово. За пътниците от тези влакове в железопътния участък между гарите Стряма и Иганово ще бъде осигурен превоз с автобуси.

Прекъсването на влаковото движение между гарите Клисура и Христо Даново налага промени в разписанията на различни категории пътнически влакове, които се движат в участъка на извършваните ремонтни дейности.

В периода на празничните дни (19 – 22 септември) всички влакове, които обичайно преминават през участъка Клисура – Христо Даново, ще се движат по редовния си график.

Информация за промените в разписанията и маршрута на влаковете, които пътуват в участъка на извършвания ремонт, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

 

Новини

Полезно от БДЖ

Права и задължения на пътниците

Права и задължения на пътниците

ИНФОРМАЦИЯ за прилагането на Регламент (ЕО) № 1371/2007 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 23 октомври 2007 г....

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Debug: ??x??