Възстановено е движението на влаковете в участъка между гарите Стряма и Клисура

Движението на влаковете в участъка между гарите Стряма и Клисура е възстановено. Всички пътнически композиции, които преминават през участъка между двете гари, ще се движат с намалена скорост, поради въведени ограничения при преминаване. Поради тази причина ще бъдат променени разписанията на всички влакове, движещи се в посочения участък.

Въведените промени ще бъдат действащи до 20-и юли, след което всички влакове отново ще се движат по редовния си график.

Припомняме, че влаковото движение между гарите Стряма и Клисура беше прекъснато поради ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” извършва в посочения участък.

Информация за промените в разписанията на влаковете ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да се обръщат към гишетата „Информация”, билетните каси в съответните железопътни гари, както и към информационния център на БДЖ на телефонен номер 0700 10 200.

 

Новини

Полезно от БДЖ

Превоз на велосипеди

Превоз на велосипеди

Превозът на велосипеди е разрешен в специализираните вагони за превоз на велосипеди. При превоза на велосипеди,...

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Debug: ??x??