Interrail промоционални цени

Interrail промоционални цени

 

Какво е Interrail?

Interrail Ви предоставя достъп до железопътната мрежа на 30 европейски държави, както и до някои фериботни връзки. Всички билети Interrail, с изключение на "непрекъснатите" Interrail Global Passes, са "гъвкави" билети, които дават правото на притежателя си на определен брой дни пътуване за един определен общ период от време. Непрекъснатият пас дава право на ежедневно пътуване за определен период на валидност на пропуска.

Промоцията

В периода от 01-ви март до 31-ви март 2018г. имате възможност да закупите Interrail Global Pass, както и определени Interrail One Country Pass, на по-ниски цени.

При закупуване на промоционални пасове, се прилагат правилата за валидиране на пасовете по редовни цени – възможност за първи ден на валидност до 11 месеца след датата на закупуване на паса.

Повече информация – бюрата за международно билетоиздаване в София и страната http://www.bdz.bg/bg/info/contacts-bulgaria.html.

 

Interrail промоционални цени тук

 

Новини

Полезно от БДЖ

Групови пътувания

Групови пътувания

РЕГЛАМЕНТ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ НА ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ 1. Групата е необходимо да се състои минимум...

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Лица с увреждания и лица с ограничена подвижност

Транспортно обслужване на лица с намалена подвижност се извършва чрез гаровите служби на БЧК в железопътните гари...

Debug: ??x??