"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София"

"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София". Предстоящото споразумение ще възстанови една дългогодишна традиция на преки взаимоотношения между националния железопътен превозвач и спортния клуб.

Чрез сключването на споразумение за сътрудничество служителите на железопътните компании и състезателите на футболен клуб „Локомотив - БДЖ“ ще могат да ползват спортната база на клуба "Локомотив София" за тренировки и официални мачове. По този начин ще бъдат поощрявани и децата на служителите в железницата да спортуват в базата на "Локомотив София".

Националният железопътен превозвач от своя страна ще предоставя преференциални условия при осъществяване на транспортни услуги с железопътен транспорт на представителите на футболен клуб "Локомотив София".

Целта на предстоящото споразумение за сътрудничество е да бъде развивана спортната дейност за служителите от железопътните компании, както и да се затвърдят добрите отношения между железопътния превозвач и спортния клуб и за в бъдеще.

News

Useful information BDZ

Route passes

Route passes

Route passes are issued for traveling throughout the railway network or on a route chosen by the client. The term of...

Passengers' rights and obligations

Passengers' rights and obligations

On the enforcement of REGULATION (EC) No 1371/2007 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 23 October 2007 on...

Debug: ??x??