"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София"

"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София". Предстоящото споразумение ще възстанови една дългогодишна традиция на преки взаимоотношения между националния железопътен превозвач и спортния клуб.

Чрез сключването на споразумение за сътрудничество служителите на железопътните компании и състезателите на футболен клуб „Локомотив - БДЖ“ ще могат да ползват спортната база на клуба "Локомотив София" за тренировки и официални мачове. По този начин ще бъдат поощрявани и децата на служителите в железницата да спортуват в базата на "Локомотив София".

Националният железопътен превозвач от своя страна ще предоставя преференциални условия при осъществяване на транспортни услуги с железопътен транспорт на представителите на футболен клуб "Локомотив София".

Целта на предстоящото споразумение за сътрудничество е да бъде развивана спортната дейност за служителите от железопътните компании, както и да се затвърдят добрите отношения между железопътния превозвач и спортния клуб и за в бъдеще.

News

Useful information BDZ

Disabled passengers

Disabled passengers

Transport servicing of disabled people according to the coach-train-coach" scheme is carried out in the following...

Claims and refunds

Claims and refunds

The passenger may cancel his trip not later than 3 hours prior to the departure of the train for which the ticket is...

Debug: ??x??