"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София"

"Холдинг БДЖ" ЕАД ще сключи споразумение за сътрудничество с футболен клуб "Локомотив София". Предстоящото споразумение ще възстанови една дългогодишна традиция на преки взаимоотношения между националния железопътен превозвач и спортния клуб.

Чрез сключването на споразумение за сътрудничество служителите на железопътните компании и състезателите на футболен клуб „Локомотив - БДЖ“ ще могат да ползват спортната база на клуба "Локомотив София" за тренировки и официални мачове. По този начин ще бъдат поощрявани и децата на служителите в железницата да спортуват в базата на "Локомотив София".

Националният железопътен превозвач от своя страна ще предоставя преференциални условия при осъществяване на транспортни услуги с железопътен транспорт на представителите на футболен клуб "Локомотив София".

Целта на предстоящото споразумение за сътрудничество е да бъде развивана спортната дейност за служителите от железопътните компании, както и да се затвърдят добрите отношения между железопътния превозвач и спортния клуб и за в бъдеще.

News

Useful information BDZ

Types of traveling documents

Types of traveling documents

Select the most advantageous way to travel according to your needs and frequency of travel by Bulgarian State Railways.

Passengers' rights and obligations

Passengers' rights and obligations

On the enforcement of REGULATION (EC) No 1371/2007 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 23 October 2007 on...

Debug: ??x??