София - Солун - София; Букурещ - София - Солун - София - Букурещ

Цени и разписание на международен бърз влак № 361 - 360, София - Солун - София Цени и разписание на международен бърз влак, Букурещ - София - Солун - София - Букурещ

© freeimages.com

ЦЕНИ

Цена на еднопосочен билет

Възрастен

Дете

7 - 12 год.

Дете

4 - 7 год.

Дете

0 - 4 год.

2-ра класа София- Солун

32,86 лв.

16,43 лв.

7,04 лв.

Безплатно*

* Дете под четири години пътува безплатно, ако не използва самостоятелно място. В противен случай се закупува детски билет.

Резервация за седящо място в директните влакове 361/360 София- Солун- София е задължителна.

  • За билет в една посока, Interrail, Eurail, Balkan Flexipass - 1,96 лв.
  • За индивидуален билет отиване и връщане или издаден по офертата „City Star”- 0,98 лв. за всяко направление
  • За Специалната оферта от 25 Euro се издават резервации със задължително фиксирани дати за отиване и връщане с нулева стойност.

За този влак се издават и следните оферти:

Специална оферта от 25 Euro за пътуване по маршрут София – Солун – София за 1 пътник, само 2 класа, със задължително фиксирани дати за отиване и връщане, при условие, че билетът е закупен не по- късно от 15 дни преди датата на пътуване.

City Star BDZ-TRAINOSE” за малки групи до 5 пътника (мин.1 възрастен; макс. 5 възрастни и 1 дете). Офертата е валидна за пътуване до Солун и Атина и обратно и се прилага и от двете страни. Билетите, издадени по тази оферта са валидни за пътуване всеки ден от седмицата. Валидностен срок - 1 месец.

От 25.05.2017г. за неопределено време пътниците от влакове №361 и №360 в участъка Кулата – Стримон и обратно се превозват с автобуси, осигурени от гръцките железници. От Стримон до Солун и обратно се движи влак. До възстановяване на движението на влаковете по целия маршрут София - Солун и обратно резервация за седящо място не се изисква.

Допълнителна информация, относно цени на билети, разписания на влакове и резервации - офисите за международно билетоиздаване.

Бюро за международно билетоиздаване и туризъм

Бюро за международно билетоиздаване и туризъм

Издава билети за пътуване с железница из цяла Европа Резервира седящи, кушет и спални места за български и международни влакове Предлага специални намаления при пътуване...