БДЖ изненада приятно пътуващите в атракционния влак с новата услуга “ЖП кафе”

БДЖ изненада приятно пътуващите в атракционния влак с новата услуга  “ЖП кафе”

Атрактивен метод за предлагане на кафе представиха служителите на БДЖ по време на празничното пътуване с парен локомотив днес от София до Черепиш. Чрез специални мобилни диспенсери служители на националния железопътен превозвач предоставяха на пътуващите във влака безплатно ароматната напитка.

Мобилните диспенсери са изработени за БДЖ с цел да се възстанови разносното предлагане на храни и напитки за клиентите по време на тяхното пътуване с влак. Моделът е взаимстват от други европейски железници и идеята е чрез тях да бъдат обслужвани композициите, в които няма да има включени вагон-бистро.

Пътниците от атракционният влак, който отпътува от Централна гара София в 09:10 ч. за Черепиш, бяха първите клиенти на БДЖ, които опитаха железничарското кафе.

По време на престоя си в Черепиш пътуващите с влака посетиха Черепишкия манастир „Успение Богородично” и разгледаха музейната част в комплекса. В обратното направление композицията с ретро локомотива потегли от гара Черепиш в 14:15 ч.

 

Актуална информация

Новини

Полезно от БДЖ

Рекламации и възстановяване на суми

Рекламации и възстановяване на суми

Пътник може да се откаже от пътуване не по-късно от 3 часа преди заминаването на влака, за който важи билета, като го...

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

Извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на пътнически вагони, мотрисни влакове, закрити и открити площи

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД в качеството на национален превозвач, с цел комфорт при пътуването и превантивен...

Debug: ??x??