Билетна каса в град Приморско отвори врати за летния сезон

От днес /12-и юли/ отвори врати билетна каса на БДЖ в град Приморско и вече е достъпна за летовниците по Южното Черноморие, които желаят да си закупят билети за пътуване с влак. По този начин клиентите на БДЖ ще разполагат с улеснена възможност да се снабдяват с билети за пътуване с влак от билетната каса в курортния град, без да се налага да се придвижват до Бургас по-рано от датата на своето пътуване.

Железопътната билетна каса се намира в сградата на автогарата в центъра на град Приморско и ще работи до края на летния сезон с работно време от 09:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:45 ч. в дните от вторник до събота.

Закупуване на билети се осъществява и през онлайн системата на БДЖ, която е достъпна на: https://bileti.bdz.bg/. Чрез нея могат да бъдат закупени билети 30 дни преди пътуването за всички категории влакове директно през преносимо мобилно устройство, като по този начин не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.