Временни промени в движението на влаковете в отделни участъци на Централна България

От 27-ми ноември до 8-ми декември ще бъдат въведени временни промени в организацията на движение на влаковете, които преминават през три различни участъци на Централна България. Промените са свързани с извършвани ремонтни дейности от ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“ в посочените участъци във връзка с модернизация на железопътните трасета.

В тази връзка ще бъде осигурен превоз с автобуси за клиентите на БДЖ от влаковете, които преминават в следните участъци в посочените часови интервали:

  • Всички влакове, които преминават в участъка между гарите Стара Загора и Тулово в часовия диапазон от 08:00 ч. до 16:30 ч. от 27-ми ноември до 4-и декември;
  • За влаковете, които преминават в участъка между гарите Дъбово и Твърдица от 09:00 ч. до 16:30 ч., ще продължат да бъдат валидни досегашните наложени промени в организацията на движение на влаковете и през периода от 27-ми ноември до 8-ми декември;
  • Всички влакове, които преминават през гара Зимница в интервала между 08:00 ч. и 13:00 ч. от 28-ми ноември до 8-ми декември.

Актуална информация за разписанията на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната, на националния информационен телефон 02/931 11 11 или в електронния пътеводител на официалната страница на превозвача (www.bdz.bg).